Lož ulje

Lož ulje zbog svoje
je praktične i jednostavne uporabe
još uvijek najrašireniji oblik goriva
za grijanje u domaćinstvu.

 

Brza i besplatna dostava EURO lož ulja

Uz mogučnost plačanja na rate:

  • American Express karticom do 5 rata
  • Diners karticom do 6 rata

Naručite na info broj: 0800 1055.
 

Lož uljeEURO Lož-ulje ekstra lako ( EURO LUEL) odlikuju jednostavna upotreba, nezahtjevno skladištenje i dobra iskoristivost energije. Prikladno je za upotrebu u domaćinstvima, kao i za veće korisnike (škole, vrtiće i poduzeća).

Spada u čistije, pouzdanije i ekonomičnije izvore energije. Namijenjeno je zagrijavanju prostorija, pripremi sanitarne tople vode i značajan je energent, koji je uključen u proizvodni postupak.

Kvaliteta EURO LUEL-a u Hrvatskoj definirana je standardom HRN 1110:2002. Taj standard propisuje granične vrijednosti koje još osiguravaju uobičajen rad.

U Petrolovom naftnom laboratoriju redovito se provjeravaju svi propisani parametri. Laboratorij jamči visoku točnost i nepristranost rezultata, zato svojim kupcima prilikom svake isporuke jamčimo izuzetno kvalitetno lož-ulje.

U usporedbi sa standardom, u prosjeku sadrži:

  • za 35 posto niži sadržaj sumpora,
  • do 10 puta manje pepela,
  • do 5 puta niži sadržaj nečistoća,
  • od 0,2 do 0,8 MJ/kg višu energetsku vrijednost, koja jednakim toplotnim učinkom smanjuje troškove grijanja,
  • od 50 do 80 posto niži sadržaj vezane vode u gorivu, što osigurava visoku sigurnost rada lož-naprave, duži životni vijek naprave, manje troškove održavanja, veću iskoristivost energije i manje opterećenje okoliša.

Za poduzeća i veće korisnike pripremili smo povoljnije prodajne uvjete.

 

Lož ulje 0800 1055

Što učiniti prije početka sezone grijanja?

Preporučujemo redovito održavanje i čišćenje postrojenja za sagorijevanje (dimnjak, grijalica kotla, pumpe i radijatora) prije prve sezone grijanja. To osigurava visoku učinkovitost, optimalno korištenje i siguran rad sustava grijanja.

Provjerite razinu lož ulja u Vašem spremniku i na vrijeme ga naručite na info broj: 0800 1055, ili mailom na: veleprodaja.hr@petrol.hr