O Grupi Petrol d.d.

Misija

Tvrtka Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanoj, ekonomičnoj i ekološkoj opskrbi potrošača u Sloveniji i na tržištima jugoistočne Europe.

Putem razgranate mreže benzinskih postaja vozačima nudimo sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a kućanstvima osiguravamo svu toplinu koja im je potrebna i dostavljamo je u njihov dom.

Vizija

Petrol će postati vrhunski ponuđač cjelovitih energetskih i ekoloških proizvoda i usluga koji će korisnici u Hrvatskoj i istočnoj Europi prepoznati kao jednu od najsuvremenijih i najdinamičnijih energetskih tvrtki vrijednih povjerenja i usmjerenih u trajno održiv razvoj.

Vrijednosti

Tvrtka Petrol osjeća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u cjelini.

Njihova očekivanja ostvaruju motivirani i poduzetnički usmjereni zaposlenici. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila hrvatskog društva i šira europska mjerila,a posebno brinemo o očuvanju okoliša.

Položaj među konkurentnim poduzećima

Tvrtka se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim financijskim položajem.

Osnovna djelatnost

Primarno područje poslovanja Grupe Petrol jest obavljanje naftno-trgovačke djelatnosti, a naša središnja konkurentska prednost jest suvremena i razgranata mreža 105 benzinskih postaja u Hrvatskoj.

Način poslovanja

Način cjelokupnog poslovanja Grupe Petrol temelji se na poticanju poslovne izvrsnosti, odnosno na praćenju i poštivanju suvremenih tržišnih zahtjeva na području usluga, informacijske tehnologije i očuvanja okoliša.