Proizvodi Petrol

Proizvodi koji nose ime tvrtke Petrol rezultat su
pažljivog praćenja razvoja automobilske industrije
tijekom šest desetljeća- , stalnih inovacija i razvoja
posebnih znanja, osuvremenjivanja tehnologija
te surađivanja s renomiranim svjetskim
proizvođačima.

 

Proizvodi PetrolProizvodi koji nose ime tvrtke Petrol rezultat su pažljivog praćenja razvoja automobilske industrije tijekom šest desetljeća- , stalnih inovacija i razvoja posebnih znanja, osuvremenjivanja tehnologija te surađivanja s renomiranim svjetskim proizvođačima.

Proizvodi Petrol za njegu i održavanje vozila usklađeni su s najnovijim specifikacijama proizvođača automobila, sa zahtjevnim ekološkim kriterijima i najvišim standardima kvalitete.

Rezultat vlastitog znanja i razvoja Petrola jesu dva biorazgradiva ulja:

  • Petrol Biolub 46, namijenjen za podmazivanje hidraulike u različitim poljoprivrednim, šumarskim i drugim građevinskim strojevima koji rade na području vodozahvata, odnosno u okruženjima u kojima bi eventualno razlijevanje nerazgradivog ulja moglo ozbiljno ugroziti okoliš.
  • Petrol Verigol Bio Plus namijenjen je za lance na šumarskim pilama. Njegovo osnovno svojstvo je 99-postotna biološka razgradivost, što je od ključne važnosti s obzirom na činjenicu da se motorne pile najčešće koriste u šumama.

Proizvodi PetrolGrupa Petrol uzima u obzir ekološku komponentu i pri razvoju drugih ulja.

Zajedno s renomiranom naftnom multinacionalnom kompanijom Chevron Belgium n.v. razvili smo tri tipa ekološki prihvatljivih motornih ulja i ulja za mjenjače:

  • Petrol Energy SAE 5W-30 omogućuje i do 6 % manju potrošnju goriva, poboljšava iskorištavanje energije, a time doprinosi i manjoj emisiji CO2 i ostalih otrovnih spojeva u okoliš.
  • Petrol Diesel Energy 5W-30 osigurava do 3-postotne uštede na gorivu, a zahvaljujući izrazito duljem vremenu upotrebe smanjuje i opterećenje okoliša starim uljima.
  • Petrol GL-Multi 75W-90, ulje za mjenjače i diferencijale, pripada takozvanim uljima kojima se osigurava ekonomična potrošnja goriva (eng. fuel economy) i koja putem uštede goriva snižavaju i emisije CO2, NO i čvrstih čestica.
     
Slike: 
Proizvodi Petrol
Proizvodi Petrol
Proizvodi Petrol