Ulaznice

Za sve događaje.
Muzičke, sportske i kulturne.
Ulaznice ćete odmah dobiti u ruke na
svim Petrolovim benzinskim postajama.

Lako i jednostavno, zar ne?

 

Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim postajama možete kupovati i ulaznice za velik broj najrazličitijih domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. Petrol je jedini lanac benzinskih postaja u Hrvatskoj, koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s tvrtkom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

U svakom trenutku na benzinskim postajama Petrola možete rezervirati mjesta na nekom od djestotinjak zanimljvih događaja, koliko ih je stalno u ponudi Eventima.

Prilikom kupovine ulaznica na Petrolovim benzinskim postajama možete odabrati i željena mjesta, bilo stojeća ili sjedeća, na događaju koji ste odabrali posjetiti, a sam proces kupovine s ispisivanjem ulaznica traje svega nekoliko minuta.

vstopnice Od sada konačno mogu ići na svaki koncert sa svojim društvom. Napunim pun rezervoar na Petrolu i kupim karte za moj omiljeni bend. Zlatan, 20 god.

Svi najznačajniji događaji u Hrvatskoj i regiji - kupovina i preuzimanje ulaznica na svim Petrolovim benzinskim postajama.

Petrol je za vas osmislio jedinstvenu ponudu na cestama s kojom možete uštedjeti vrijeme te izbjeći čekanje u redovima i živciranje zbog '"pada" servera prilikom on-line kupovine ulaznica – s Petrolovih benzinskih postaja možete se brzo vratiti kući sa rezerviranim mjestom na željenom koncertu ili utakmici, a ujedno i s punim rezervoarom vrhunskog goriva.