Petrol na telefonu ili tabletu

Informacije o svim Petrolovim uslugama
na dohvatu ruke. Bilo kad, bilo gdje.

Molimo, ne upotrebljavajte ih za vrijeme vožnje, nego tek kada zaustavite svoje vozilo, možete bilo gdje u regiji na karti locirati najbližu postaju i obaviti još nešto na svojem mobilnom uređaju.

Petrolovu aplikaciju gradimo na svim najpopularnijim uređajima na dodir. Trenutno su to Androidovi i Appleovi pametni telefoni i tablet računala.
Aplikacija i njezina uporaba je besplatna, ali pripazite na trošak prijenosa podataka. Za prijenos podataka možete koristiti bežični internet (wi-fi), a ukoliko ćete koristiti mobilni internet (gprs, edge, 3g, hsdpa), vaš operater obračunat će vam podatke u skladu s vašim ugovorom.

 

Kako postaviti Android aplikaciju?

Preuzmi aplikaciju za Android telefon ili tablet

Otvorite aplikaciju "Market" i u izbornik upišite ime aplikacije "Petrol". Otvorit će vam se naslovna stranica aplikacije, zatim jednostavno odaberete "Postavi" ili "Install" ukoliko je na uređaju odabrani jezik engleski. Aplikacija je besplatna.

 

Kako postaviti aplikaciju na Apple iPhone ili iPad (stara verzija)?

Preuzmi aplikaciju za iPhone telefon ili iPad tablet

Na Apple telefonu ili tabletu otvorite aplikaciju "Appstore" i u izbornik upišite ime „Petrol“. Otvorit će vam se naslovna stranica aplikacije i mogućnost postavki. Aplikacija je besplatna.