Kava na putu

Želite se poslužiti s dobrom kavom?

Benzinske postaje Petrol koje prodaju Kavu na putu možete pronaći ovdje.

Kapsule Kava na putu

 

 

Za vrhunski napitak

Obitelji Kava na putu pridružile su se kapsule za pripremu svježe kave. Četiri okusa Espresso, Cappuccino, Kava s mlijekom – Café au lait i NOVI okus Latte Macchiato odlikuju se izvrsnom aromom i pomno biranim sirovinama. Pripremom kave u kapsulama kod kuće, na poslu ili na odmoru možete si dočarati užitak i opuštanje.

Kapsule Kava na putu kompatibilne su s aparatima Nescafé®* - Dolce Gusto®*. * Robna marka nije u vlasništvu društva Petrol d.o.o., Zagreb ili s njim povezanim društvima, niti je ekonomski povezana s vlasnikom navedene robne marke. Navođenje robne marke isključivo je namijenjeno definiranju svrhe uporabe i karakteristika proizvoda.


Možete birati između:

 

 

Espresso – 100 % Arabica

Vrećica sadržava prženu mljevenu kavu Arabica za strojnu pripremu napitka. Svojim intenzivnim mirisom i okusom oduševit će najstrastvenije ljubitelje kave. U vrećici se nalazi 16 kapsula namijenjenih kratkim intenzivnim napitcima. Ova birana mješavina kave ponosni je nositelj certifikata Rain Forest Alliance.

Espresso Arabica

 

 

Cappuccino

Vrećica sadržava kapsule pržene mljevene kave i punomasno mlijeko u prahu sa šećerom. Prava kombinacija kave i mlijeka u vašoj će šalici stvoriti vrhunski napitak kao iz najbolje kavane. U vrećici se nalazi 8 kapsula mješavine kave i 8 kapsula punomasnog mlijeka. Ova mješavina kave ponosni je nositelj certifikata UTZ.

Cappuccino

 

 

Kava s mlijekom – Cafe au lait

Kapsule Kava s mlijekom – Cafe au lait sadržavaju mješavinu instant kavenog napitka s mlijekom. Vrećica sadržava 16 kompatibilnih kapsula. Slatkoća napitka oduševit će sve ljubitelje punog mliječnog okusa i blage intenzivnosti kave.

Cafe au lait

 

 

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato sadržavaju prženu mljevenu kavu i punomasno mlijeko u prahu. Vrećica sadržava 8 kompatibilnih kapsula kave i 8 kompatibilnih kapsula mlijeka. Pravilnom pripremom napitka Latte Macchiato u šalici ćete dočarati pravu mliječnu dugu. Okus napitka Latte Macchiato prikladan je za sve ljubitelje nježnog okusa mliječne kreme s laganim dodatkom okusa kave.

Latte Macchiato